Wednesday, August 19, 2009

Madrasah Jiwa


Alhamdulillah :)

Bersemperna dengan Ramadhan ini, ana dan anak-anak usrah ana yang diberi nama USRAH UMAR ingin me launch kan blog kami kepada antum.

Bertujuan untuk berkongsi dan merapatkan hubungan antara naqibah bersama anak-anak usrah serta diantara usrahmate itu sendiri :)

5 comments:

Usrah Bersila said...

Aslmualaikum..
Hehehe..jadi org first komen nih..ngehehehe

Syauqah MUJAHIDAH said...

Adik usrah yg pertama komen nih..hehehe..
Nada , cepat bertindak..!!

yusuf mujahidin ™ said...

Aslmualaikum. Ni Aren k?

Nadzhirah Kamaruzzaman said...

Assalamualaikum wbt semua...

Yer pakcik ekceli blog ni Kak Aren yg start tpi ekceli jugak blog semua ahli2 usrah...welkam2!

Tambah nasik...papadom amik lebey ye...air sirap selasih tu kat tepi...bunga telor jgn lupe...


-----------

Ekceli kite dah nak jadi the second one dah tadi tpi busy sgt...

Dayah la ni...berborak cam kat kedai kupi je kan ngan kite...tak menghiraukan org sekeliling...

----------------

Alhamdulillah lahir juga blog yg ditunggu kami ni..insyaAllah sama2 kita perbaiki apa yg kurang...insyaAllah juga saya akan join kalian menhapdet (klu masa tak jeles)...



ps : Blog Kak Aren yg satu lagi tu yg dah berhabuk, tumbuh lalang, siap besut anai2 tu bila nak update? ngeehee...sayang kak Aren! ^_^

Syauqah MUJAHIDAH said...

>Nada..

Hehehe..
Msg2 xsedar diri..pdahal dlm ptar 2 mne leh buka kedai kopi..kita dengan selmba je bukk kedai kopi sendiri...huhuhuhu..

Byar2 cepat..!! Smlm lupa byr bil..:P